Cabana Motilor

Cabana-Moţilor-Munţii-ApuseniCabana Motilor am descoperit-o anul trecut prin Martie, dupa o tentativa esuata de a ajunge la cascada Valul Miresei.

Drumul spre cascada incepe din satul Rachitele, iar in Martie inca era zapada destul de mare si cu masina mea nu am reusit sa ajung prea departe. Asa ca am pornit inapoi spre Cluj pe un alt drum fata de cel pe care venisem. Asa am descoperit lacul Belis, care arata superb inghetat si la 10 kilometri de el, Cabana Motilor.

Cum eram lihniti am zis sa ne oprim sa halim ceva. Cabana este situata in satul Marisel, la 50 de km de Cluj, intr-un peisaj absolut demential orice anotimp ar fi. Mancarea este geniala, totul fiind preparat ecologic din camara proprie (https://www.facebook.com/CamaraDeLaMunte). Exista si posibilitatea sa iei acasa, contra cost evident, din produsele disponibile in camara. Preturile mi se par decente iar serviciul este impecabil.

Vara poti pleca cu bicicleta de la cabana pe niste trasee de vis. Consider ca merita din plin efortul de a ajunge pana acolo, chiar daca nu e foarte aproape de Cluj (dus-intors 100 de km).

Am fost de multe ori de cand am descoperit-o, atat vara cat si iarna si o sa ma duc de cate ori voi avea ocazia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s